VACANCES INCLUSIVES DE DESEMBRE

VACANCES INCLUSIVES DE DESEMBRE

Aquest desembre vam organitzar unes vacances inclusives a la casa de Mogent de Llinars del Vallès. Vam arribar un dimarts 27 a la tarda i tranquil·lament ens vam instal·lar a les habitacions fins a l’hora de sopar. Després de sopar vam tenir temps lliure per fer una mica el que ens vingués de gust.
Dimecres 28 vam iniciar el dia fent jocs esportius fins a l’hora de dinar. A la tarda vam jugar a jocs de taula fins que vam anar a dutxar-nos i en acabar, a sopar. Dijous 29 vam estar fent diverses activitats pel matí i a la tarda vam cuinar crispetes per mirar una pel·lícula a la sala polivalent.
El quart i últim dia, divendres, vam començar recollint les habitacions i preparant les maletes, en tenir-ho enllestit vam fer jocs i vam baixar a les pistes, després de dinar vam fer un taller de pintura i música i quan va ser l’hora ja ho teníem tot llest per anar cap a casa i continuar gaudint de les festes nadalenques.

#afadis #afadisbaixmontseny #respir #vacancesinclusives #desembre #discapacitat #discapacitatintelectual #mogent #casadecolonies