VACANCES INCLUSIVES DE DESEMBRE

VACANCES INCLUSIVES DE DESEMBRE

Entre el 27 i el 30 de desembre de 2022 vam fer unes vacances inclusives d’hivern a la casa de colònies Mogent de Llinars del Vallès. De fet, va ser una experiència híbrida entre el que seria un cap de setmana de convivències (o respir integral) amb unes colònies de més llarga durada, que ens van ocupar 4 dies seguits.

En aquestes vacances vam gaudir de les activitats preparades a la casa de colònies per part de les monitores especialitzades d’Afadis Baix Montseny: jocs esportius a les instal·lacions que disposàvem a l’exterior, jocs de taula a l’interior, tallers de música i pintura i, fins i tot, entre moltes altres activitats, va haver un dia que també vam cuinar crispetes abans de mirar una bona pel·lícula a la sala polivalent.

En acabat vam tornar tots/es cap a casa per continuar gaudint de les festes nadalenques amb les famílies. Tots els nois i noies que van participar-hi s’ho van passar fantàsticament bé.

#afadis #afadisbaixmontseny #respir #vacancesinclusives #desembre #discapacitat #discapacitatintelectual #mogent #casadecolonies