VACANCES INCLUSIVES D’AFADIS: Casa de colònies Els Estanys

VACANCES INCLUSIVES D’AFADIS: Casa de colònies Els Estanys

La setmana del 27 al 30 de juny de 2022 vam realitzar les vacances inclusives, també conegudes com colònies d’estiu, a la casa de colònies Els Estanys de Capmany a l’Alt Empordà. Ens vam instal·lar en una casa que es troba en un entorn privilegiat i disposa d’espais totalment adaptats i de qualitat: un menjador, lavabos i habitacions adaptades, una aula-taller, equip d’audiovisuals, un gran espai exterior envoltat de natura, una zona de pícnic amb taules, una piscina, una taula de pingpong i camps de futbol, bàsquet i voleibol.

Tots els dies vam poder gaudir d’un bon bany a la piscina de la casa i de tardes tranquil·les a la sala polivalent organitzant diferents jocs. També vam aprofitar per fer excursions per l’entorn amb grups reduïts.

El primer dia, un grup va visitar l’ermita de Sant Pere de Roda. El segon dia, un altre grup va visitar el Parc Natural del Cap de Creus i Port de la Selva. El tercer dia, l’últim grup va anar al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, i el darrer dia tots plegats ens vam quedar a Capmany per fer la festa de comiat. També vam tenir el plaer de compartir estones amb l’Anna, una gran cuinera que ens va tractar d’allò millor.